Jätevesijärjestelmät kaivettuna ja kytkettynä pientaloihin ja mökkeihin Kanta-Hämeessä

Kaivuupalvelu saarinen asentaa ammattitaidolla jätevesijärjestelmät pientaloihin ja kesämökeille Lammilla ja Hämeenlinnan alueella.

Suoritamme nimemme mukaisesti kaivuutyön ja sekä asennamme että kytkemme jätevesijärjestelmän käyttöön. Takaamme järjestelmän toimivuuden vahvalla ammattitaidollamme, jota olemme kerryttäneet satojen tyytyväisten asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme ajantasaisten säädösten mukaiset jätevesijärjestelmien toteutukset niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiin.

Kiinteistökohtaiset jätevesiratkaisut

Jätevesijärjestelmän tehtävänä on varmistaa, että kiinteistöstä tulevat jätevedet käsitellään asianmukaisesti. Jätevesi ei saa siis aiheuttaa tuhoja pohjaveteen tai vesistöihin ylipäätään. Pahimmillaan väärin käsitellyt jätevedet tuohoavat pohja- ja kaivoveden lisäksi myös uimarannat.

Jos tonttia ei ole kytketty kunnalliseen viemäriverkostoon, täytyy käyttöön ottaa kiinteistökohtainen jätevesiratkaisu. Tavallisesti kiinteistökohtainen ratkaisu tulee ajankohtaiseksi asunnoissa, jotka sijaitsevat haja-asutusalueilla tai ovat syrjään rakennettuja kesämökkejä. Tästä syystä Kaivuupalvelu Saarinen on erikoistunut pientalojen ja vapaa-ajan asuntojen jätevesijärjestelmien toimittamiseen, niiden vaatimiin kaivuutöihin, asennuksiin ja kytkemiseen Lammilla, Hämeenlinnassa ja lähiseuduilla.

Jätevesijärjestelmän asennuttaminen hyödyttää lopulta myös lompakkoa, sillä puhdas kaivo ja hyvinvoiva ympäristö nostavat kiinteistön arvoa, eikä tässä yhteydessä kannata unohtaa asumismukavuuttakaan.

Ota yhteyttä »

Lainmukaiset jätevesijärjestelmät Hämeenlinnaan

Kaivuupalvelu Saarinen toimittaa aina tehokkaan ja kiinteistön kokoon mitoitetun jätevesijärjestelmän, jotka täyttävät sekä asiakkaiden että ympäristön vaatimukset.

Seuraamme myös alan säädösten päivittymistä ja pidämme tuoteosaamisemme ajan tasalla alati, sillä jätevesijärjestelmän on oltava sopiva aina kyseiselle tontille ja kiinteistölle myös lain näkökulmasta. Alan ammattilaisena Kaivuupalvelu Saarinen pitää huolta järjestelmän oikeellisuudesta ja auttaa sinua sen valitsemisessa. Sinun ei tarvitse muuta kuin kertoa meille kohteestasi, niin me hoidamme paikalle toimivan ja kestävän jätevesijärjestelmän Lammilla ja Hämeenlinnassa.

Markkinoilla on useita erilaisia vaihtoehtoja jätevesijärjestelmäksi, joten valintaviidakossa on oltava erityisen tarkkana, jotta järjestelmä vastaa lain vaatimuksia ja sopii aidosti kyseessä olevaan kiinteistöön.

Jätevesijärjestelmät tontille toimitettuina

Tilanteessa, jossa jätevettä kertyy vähän, on kannattava ja vaivaton ratkaisu umpisäiliö. Jos vesimäärä muuttuu käytössä, tyhjennyskulujen kustannukset kasvavat helposti. Tällöin ratkaisu on kaksivesijärjestelmä, joka johtaa WC-pöntön vedet umpisäiliöön ja pesuveden tapaiset, niin sanotut harmaat vedet, puhdistukseen harmaavesisuodittimen läpi tai maaperäkäsittelyyn. Kerromme mielellämme lisää jätevesijärjestelmävaihtoehdoista.

Kaivuupalvelu Saarinen toimittaa tarpeisiisi sopivan ja toiveitasi vastaavan jätevesijärjestelmän suoraan kohteeseesi Kanta-Hämeessä ja lähialueilla.

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ