Puramme puurakennukset ja muut kohteet uuden tieltä

Vanhan on joskus aika siirtyä uuden tieltä, sillä kaikki ei ole aina korjattavissa. Kaivuupalvelu Saarinen on purkutöiden ammattilainen, joka edistää ammattitaidollaan uudiskohteiden rakentamista ja rakennuspaikkojen siisteyttä Hämeenlinnassa, Lammilla ja lähiseuduilla.

Joskus ympäristölle paras ratkaisu on purkaa vanha rakennus, sillä laho rakennus voi aiheuttaa haittaa maaperälle tai talon asukkaille esimerkiksi vesivalumien tai homeen vuoksi. Kaivuupalvelu Saarinen suorittaa purkutyöt Hämeenlinnassa ja Lammilla asianmukaisella ja nykyaikaisella koneistolla.

Purkutarve kannattaa selvittää etukäteen

Suosittelemme ennen purkutyön hankintaa selvittämään rakennuksen todellisen purkutarpeen, ja samalla kannattaa huomioida se, että purkaminen on rinnastettu maankäyttö- ja rakennuslainsäädännössä rakentamiseen, ja sen vuoksi niihin sovelletaan samaa lainsäädäntöä. Purkamista valvoo rakennusvalvontaviranomainen.

Vaikka purkamisessa on kyse vanhan tuhoamisesta uuden tieltä, on purkutyöhön kannattavaa valita ammattilainen ennen kaikkea turvallisuuden ja tehokkuuden vuoksi. Purkaminen hoituu kaikkein parhaiten ammattilaisvälineillä, mikä säästää aikaa ja ehkäisee tapaturmia.

Ota yhteyttä »

Kierrättäminen ja jätteen lajittelu osana vastuullista purkamistyötä

Kaivuupalvelu Saarinen huolehtii rakennusten purkutöistä ja talopaikkojen siivouksesta joustavasti ja ammattitaitoisesti. Olemme erikoistuneet puurakenteisten talojen purkamiseen, johon meillä on erityiskoneisto. Palvelemme asiakkaitamme kuitenkin kaikenlaisissa purkutöissä, joten meiltä kannattaa pyytää tarjous, olipa kyseessä pieni tai suuri purkukohde.

Suoritamme työn aina sovitussa aikataulussa, ja pidämme huolen, että meidän jälkeemme purkupaikka on siisti. Siisti ja tasainen talopaikka on edellytys uuden kohoamiselle.

Purkujätteen kuljetuspalvelut osana työtäKaivuupalvelu Saarinen kuljettaa myös vanhat rakenteet pois purkupaikalta. Purkutyössä erotellaan monenlaiset materiaalit toisistaan, joten teemme koko purkutyön ajan jätteiden lajittelua, mikä vaatii aikaa ja ammattitaitoa, mutta kun työvaiheet ja lajittelun suorittaa huolella, varmistuu siististä ja tehokkaasti saavutetusta lopputuloksesta. Parhaimmillaan asiakas voi jopa myydä eteenpäin käyttökelpoiset materiaalit. Lajittelu jo purkutyötä tehdessä on ekologisen vastuun kantamista.

Purkutyöt myös vakuutusyhtiöille Hämeenlinnassa

Teemme purkutöitä niin yksityishenkilöiden kuin yritysten ja vakuutusyhtiöiden tarpeisiin, joten meillä on laaja kokemus monenlaisista, myös vaativista, purkutöistä, joiden taustasyyt vaihtelevat.

Puramme eniten yksityiskäytössä olleita mökkejä uusien vapaa-ajan asuntojen tieltä, mutta toimimme myös yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa vahingon tuhottua kiinteistön purkukuntoon. Olemme yritysten apuna, kun toiminta vaatii purkamista ja uudelle edellysten luomista.

Kaivuupalvelu Saarinen toimii pääsääntöisesti Lammilla ja Hämeenlinnassa ja sen lähialueilla noin 50 kilometrin säteellä.

Kerro meille purkukohteestasi puhelimitse 050 409 7466 tai yhteydenottolomakkeella.

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ