Vaihtolavat nopealla kuljetuksella kotitalouksille ja yrityksille

Kaivuupalvelu Saarinen kuljettaa vaihtolavat yritysten, taloyhtiöiden ja kotitalouksien tarpeisiin nopeasti. Huolehdimme lavan tuonnista ja poisviennistä.

Vuokraamme siistit ja hyväkuntoiset vaihto- ja siirtolavat monipuolisiin tarkoituksiin.

Kotitalouksille vaihtolava soveltuu hyvin omakotitaloasujille, jotka haluavat siistiä pihaansa tai asuinaluettaan. Lavan voi vuokrata yhteiskäyttöön, jolloin se hyödyttää samanaikaisesti mahdollisimman montaa kotitaloutta. Vaihtolavalla voi kierrättää niin vinttien romut kuin pihamaalle vuodenaikojen lennättämät roskat lehdistä risuihin ja haravointijätteeseen.

Vaihtolavat kotitalouksille ja yrityskäyttöön

Taloyhtiöt käyttävät vaihtolavoja usein talkookäytössä ja samoihin tarkoituksiin kuin yksityisetkin kotitaloudet. Vaihtolava palvelee kerralla koko taloyhtiötä ja nostaa sen arvoa, kun kiinteistön pihapiiri on siisti roskista. Saneerauksien yhteydessä vaihtolava on taloyhtiölle helppo keino pitää ahdaskin ulkoalue siistinä.

Yrityskäytössä vaihtolava palvelee erityisesti rakennustyömaita, joissa jätettä syntyy niin työn tuoksinnassa kuin materiaalien purkamisesta. Kaivuupalvelu Saarinen toimittaa vaihtolavat Hämeenlinnan alueella niin rakennusjätteelle, roskille, puujätteelle kuin siivousrojulle.

Ota yhteyttä »

Kaivuupalvelu Saarisen vaihtolavat

Työmaalava rakennuksille
Remonttilava omakotitaloille
Talkoolava taloyhtiöille
Roskalava
Jätelava
Haravointijätelava
Risulava
Puujätelava
Siivouslava

Jätelavat ja työmaalavat ovat rakenteeltaan roskalavoja tukevampia, ja sopivat usein parhaiten yrityskäyttöön, kuten rakennustyömaan siistimiseen tai jätteiden kierrätykseen. Lavat on rakennettu niin, että ne kestävät enemmä painoa.

Vaihtolava on helppo keino jätteen kierrättämiseen ja tehokas apu työmaan ja pihapiirin siistinä pitämiseen. Säännöllisestä siisteydestä huolehtiminen on myös ympäristön ja luonnon kunnioittamista.

Vaihtolavat paikalle ja pois kuljetettuina Hämeenlinnassa

Kaivuupalvelu Saarinen auttaa sinua valitsemaan käyttötarkoitustasi vastaavan lavan, joten haluttua mallia ei tarvitse tietää etukäteen. Kerro meille, mihin tarvitset lavaa, niin etsimme sinulle parhaiten sopivan ratkaisun ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen lavan kuljetuksesta.

Kaivuupalvelu Saarinen kuljettaa lavat suoraan haluamaasi paikkaan Lammilla, Hämeenlinnassa ja lähialueilla 50 kilometrin säteellä.

Kysy tarjousta vaihtolavapalvelusta puhelimitse numerosta 050 409 7466 tai yhteydenottolomakkeella.

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ